Drumles

Drumles

Ben je geïnteresseerd in drummen? Een hele goede keus! Want wat is muziek zonder ritme?

Jij bent de motor van de band. Jouw instrument geeft een dwingend geluid waar niemand omheen kan. Jij bepaalt het tempo. Iedereen kan leren drummen vanaf ongeveer acht jaar oud. Leren slaan op een drumstel geeft snel resultaat. Goed leren luisteren, vooral ook naar de anderen, kost wel veel concentratie en inspanning. Als je dit voor je instrument over hebt, word jij een goede drummer!

Wat heb je nodig?
Allereerst heb je een lesboek nodig, een paar drumstokken en een oefenpad of trommel om een goede slagtechniek aan te leren. Daarna leer je spelen op het drumstel.

Wat voor muziek vind jij leuk? Heb je een idool? In de les gaan we meespelen met muziek van bekende artiesten. 

Om thuis te kunnen oefenen heb je zelf een drumstel nodig. Ideaal is een elektronisch drumstel i.v.m. de geluidsoverlast, prijzen zijn vanaf € 200,00. Mocht zo’n aanschaf niet lukken dan kun je (in overleg) op de muziekschool komen oefenen.

Wie is de docent?

Drumles wordt gegeven door Martin Verhoef. Martin heeft slagwerk (licht en klassiek) gestudeerd  aan het Rotterdams Conservatorium. Hij heeft gewerkt als musicus voor o.a. radio en tv en is bekend met veel verschillende muziekstijlen. Daarnaast geeft hij al jaren met veel plezier les.

Wanneer krijg je les?

Op dinsdag, woensdag of donderdag, lestijd in overleg met Martin.

Vermeld bij inschrijving (formulier klik hier) de gewenste lesvorm.