Keyboard les

Keyboard

Een keyboard is een elektronisch toetsinstrument dat iets heeft wat de andere instrumenten niet hebben: een ingebouwde band die meespeelt als jij dat wilt! Met een keyboard kun je dus al snel muziekmaken alsof je zelf in de band van je grote held of heldin speelt.

Beginnen met keyboard hoeft ook niet duur te zijn: een aanslaggevoelig keyboard met grote toetsen (dat hebben we wel nodig) heb je al vanaf zo’n 100 euro.

Het keyboard is dus uitermate geschikt voor het leren spelen van popmuziek, maar ook latin, blues, jazz, gospel en zelfs tango en Weense wals zijn mogelijk: alles waar maar een ritme in zit.

In de lessen leer je spelenderwijs waar al die knoppen voor dienen, hoe je goed moet spelen (techniek) en hoe muziek in elkaar zit zodat je snel veel liedjes kunt spelen. Later kun je improvisatie en compositie leren, leren hoe je in een band speelt en leren hoe de andere elektronische toetsinstrumenten werken en hoe je ze met je computer verbindt om je eigen opnamen te maken.

Alles wat je verder nog nodig hebt is een leeg schrift met muziekpapier, want je speelt de liedjes die jij wilt spelen. De nieuwste hit spelen? Geen probleem. We zoeken hem op YouTube op, en je krijgt hem meteen mee zodat je thuis kunt oefenen.

Docent: Margi Sinniah

Lesdag: maandag

Onderstaand vindt u een overzicht van alle lesmogelijkheden voor keyboard. Vermeld bij inschrijving (formulier klik hier) de gewenste lesvorm.  

 

 

Tarieven

Lesvormen:

individuele lessen van 20 minuten: € 18,10 per les 
individuele lessen van 30 minuten: € 26,26 per les

duolessen** van 30 minuten: € 14,97 per les, per persoon

triolessen** van 30 minuten: € 9,95 per les, per persoon
triolessen** van 45 minuten: € 14,97 per les, per persoon 

De lessen worden in overleg tussen cursist en docent ingeroosterd. Bij instroom later in het jaar worden alleen de nog te volgen lessen in rekening gebracht. Voor jaarcursussen geldt een proefperiode van 10 lesweken (zie inschrijfvoorwaarden).

** Duo- en triolessen zijn alleen mogelijk bij voldoende geschikte aanmeldingen. Bij te weinig aanmeldingen kan i.o.m. de docent een andere lesvorm gekozen worden.

Kennismakingslessen:

4 lessen van 20 minuten inclusief gratis gebruik van keyboard. Kosten € 63,00 

Knipkaart:

Met een knipkaart spreekt u in overleg met de docent 10 lessen van 20 of 30 minuten af.

Knipkaart lessen van 20 minuten: € 22,50 per les
Knipkaart lessen van 30 minuten: € 34,00 per les

Een knipkaart is strikt persoonlijk en geldig tot 1 jaar na de eerste les. De lessen worden in overleg tussen cursist en docent afgesproken. Lessen kunnen tot maximaal 24 uur van tevoren afgezegd worden. Bij latere afmelding wordt deze les niet ingehaald.

* alle tarieven zijn exclusief 21 % BTW. Vanaf 21 jaar bent u BTW plichtig.